ЗАПОЗНАЙ СЕ С НАС

Живеем в свят, в който различията все още са тема N1, но това, което продължава да ни обединява е голямата любов към играта. Нашият перфектен свят е стадион. 

Място, на което всички сме равни, а страстта е това, което ни държи единни. Без значение кой си или откъде си. Нашата визия е чрез действията си да премахнем социалните прослойки в обществото. Вярваме, че ще я постигнем.

 

Цветомир Найденов

“За мен лоялността е сред най-силните качества в човекa. Тя води до постигане на най-големите цели. Връзката между хората в компанията е ключова за успеха.”

Боян Найденов

“Аз вярвам, че големият успех се крие зад това да работиш с най-добрите. А те са добре дошли при нас! Ние ценим качествата на своите служители и им даваме пълен картбланш да управляват компанията”

ОТДЕЛИ

трейдъри

Трейдъри

Най-големият ни отдел е събрал отбор от изключителни професионалисти, които всеки ден горят в играта на числата и статистиките! Тук тръпката взима превез и това е мястото където се раждат коефициентите. Ако мислиш, че това е твоето призвание и смяташ, че мястото ти е сред най-добрите – включи се в отбора!

IT специалисти

Как се развива и поддържа най-голямата платформа за онлайн залози в България 365 дни в годината и без почивка? Това могат да ти споделят хората от нашия неуморен и отдаден IT отдел.

Съпорт

Те разбират от всичко и могат да помогнат на всеки във всеки един момент. Звучи смело, но е така. Освен това най-важните качества тук са справедливостта и отзивчивостта, а те притежават от тях. В големи количества.

маркетинг

Маркетинг

Да мислиш, да създаваш и да споделяш, а в същото време да бъдеш земен. Звучи като древноримски цитат, но всъщност това е есенцията тук. В този отдел се раждат едни от най-големите идеи, следят се анализи и се управялват огромни маркетингови и рекламни кампании. Любопитно ти е да знаеш повече? Свържи се с нас.

счетоводство

Счетоводство

Баланс във вселената. Сигурно си чувал това многократно. Хората от отдел „Счетоводство“ търсят точно това. Може би не във вселената, но поне в нашия свят, който не е никак малък. Ако и ти търсиш това и те бива в сметките и числата – добре си ни дошъл.

администрация

Администрация

Знаеш какво означава да си „душата на компанията“, но знаеш ли какво е да си сърцето на компанията? Това е да бъдеш част от отдел „Администрация“. Всеки един от екипа познава компанията като дланта си и е напълно отдаден на работата си.

казино екип

Управители

Искаш да разбереш как се управлява екип от хора? Хората тук ще ти разкажат на драго сърце най-същественото за това как се става лидер. Да спечелиш вярата на един екип и да бъдеш лицето на компанията не е никак лесна задача, но всеки от това звено е успял да го постигне.

Букмейкър - наземен

Букмейкъри

Това са хората, които също като колегите си от онлайн отдела знаят всичко за коефициентите, но в този случай те са насреща на клиентите, които посещават нашите казина, игрални зали и спортни барове. Заедно с управителите и крупиетата са лицето на efbet.

ефбет-екип

Офис персонал

Всеки в офиса знае защо е тук. Лоялността е неизменна част от работата, а хората тук могат да споделят много от опита си и да разкажат супер интересни неща.

НАШИТЕ СЛУЖИТЕЛИ

ефбет-служители (1)

Милена,

HR Специалист

"

Всеки има право на равен старт и ние сме в позиция да го дадем. Пред очите ми са израстнали десетки хора.


Стоян,

Трейдър

"

Да следиш на живо десетки спортни събития и да си част от динамиката, определяйки коефициентите за дадени събития – тази тръпка и адреналин не се равнява с нищо друго!

РАБОТНАТА СРЕДА